Hoppa till sidans innehåll

Fått & gått

12 DEC 2016 07:23
Det har varit hektiska transferdagar för oss rödtjutshjärtan. Efter helgen kan vi räkna in hela 4a st nyförvärv, dessvärre också ett spelartapp. Se nedan vilka!
  • Uppdaterad: 12 DEC 2016 07:44

Om vi startar med den tråkiga nyheten först så lämnar tyvärr vår trotjänare Kristoffer "Krille" Andersson för spel i Götene IF. Tungt för oss då vi tappar en viktig mittfältskugge och även en stämningshöjjare i omklädningsrummet. Vem ska nu berätta alla ickehistorier utan någon som helst poäng och vem ska vi nu skratta åt för alla indianpass och missade öppna mål?
Vi önskar dig all lycka till i de blåvita.

Nu till mer positiva nyheter. Sedan tidigare har ni sett oss presentera Glenn "Tonic" Persson. En spelskicklig innermittfältare som huserat i Götene under fjolårssäsongen. Han kommer tillföra mycket på plan med sin fina bollbehandling och blick för spelet.

Nästa spelare kommer även han från Götene. Vi hälsar Danilo Espinoza välkommen ner till Silbohof, en ung, mycket lovande talang som ifjol spelat i Götene U- och J-lag. Även han är en mycket bolltrygg spelare med bra blick för spelet. Trots sin ringa ålder (född -01) så visar han redan upp en mogenhet på planen och kommer defenitivt vara med och fajtas om platserna i A-laget. Kan användas på många positioner, kanske framförallt som mittfältare/ytterback.

Vårt 3:de och 4:de nyförvärv hämtar vi från Källby. Detta i form av Carl Nilsson och Patrik Ekman. Båda dessa herrar har visat stor vilja under de träningspass de varit med och kommer bidra mycket med inställning och intensitet till både match och träning. Båda två föredrar yttermittfältare och det är väl även där vi i staben ser de i första hand.

 

Sammanfattningsvis är vi mycket nöjda med fönstret. Det kommer givetvis kännas att vi tappar Krille på mitten men i och med dessa 4:a så har vi fått bra täckning både på innermittfältet samt övriga positioner. Det är även idé att hålla koll på hemsidan då det kan tillkomma ytterliggare något namn ...
Killarna har redan kommit in bra i gruppen (har dock ej varit invigning än...) och känslan är att det kan bli ett mycket roligare 2017 än fjolårssäsongen.

 Glenn Person (tv), Patrik Ekman (Mitten), Danilo Espinoza (th)

 

Skribent: Rickard Gustafsson
Epost: This is a mailto link
Sils IF - Herrar, Div 5 Norra
Silbohofs IP
533 34 Götene
Telefon: 0703511935
E-post: This is a mailto link

Kansliet på Silbohof

Öppettider:

Måndag        kl  13-17.00

Tisdag           kl  08-12.00

Onsdag         kl  13-17.00

Torsdag        kl  13-17.00

Fredag          kl  13-17.00

Telefontider ons-torsdag 14-16.00

Tel 0703511935

 

 

 nattvandrarna_logo

Sils IF Nattvandrar!
 
 
Banner för SVEA 250x120

Postadress:
Sils IF - Fotboll
Silbohofs IP
53334 Götene

Kontakt:
Tel: 0703511935
E-post: This is a mailto link

Se all info